A ROME Kft. tevékenységének középpontjában a vevő áll

arra törekszünk, hogy a meghatározott és az elvárt igényeiknek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, cégünk iránti bizalmukat megtartsuk, illetve azt erősítsük.


home_business_step_11

A ROME Kft. vezetősége

és beosztott dolgozói tudatában vannak, hogy vevőink termékeink, szolgáltatásunk minősége alapján ítélik meg cégünket, vállalatunk eredményességét a vevői igények mind teljesebb kielégítésével tudjuk növelni.

Vevőinkkel, illetve azokkal a szállítóinkkal, akik azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel, hosszú távú és kölcsönösen előnyös együttműködést kívánunk fenntartani.

Fő célkitűzéseink

- A minőségi és környezetvédelmi követelményeknek való megfelelés folyamatos tökéletesítése.
- Piaci részesedés és megelégedettség folyamatos növelése.
- Erőforrásaink hatékony hasznosítása.
- A kommunikációs tevékenység hatékonyságának fokozása.
- Az együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása.
- Gépparkunk, eszközeink folyamatos korszerűsítése, bővítése, környezetkímélő berendezések és technológiák alkalmazása

home_business_step_22
home_business_step_33

E céljaink elérése

és fenntartása érdekében az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezetünk be. A minőségirányítási rendszer biztosítja a termékek állandó minőségét, munkafolyamataink szervezettségének és vevőink elégedettségi színvonalának folyamatos fejlesztését.

Meggyőződésünk, hogy piaci versenyképességünket csak a minőségirányítási rendszer hatákonyságának állandó emelésével javíthatjuk, ezért a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése a vezetőség feladata és felelőssége.
A minőségirányítási rendszer hatékony működtetésével erősíteni kívánjuk a vevők cégünk iránti bizalmát, dolgozóink megelégedettségét és minőség iránti elkötelezettségét.
Gondoskodunk arról, hogy a minőségpolitikát a cég alkalmazottai megértsék, megvalósítsák és fenntartsák. A minőségirányítási rendszer hatékony működéséhez biztosítjuk a szükséges emberi, technikai és anyagi erőforrásokat.


A minőségtudat kialakítását, a minőség iránti elkötelezettség fenntartását, a minőségfejlesztés folyamatosságát rendszeres képzéssel és a dolgozók motiválásával biztosítjuk.

A ROME Kft. vezetősége elkötelezett a minőség iránt, és minden munkatársától elvárja, hogy tevékenységi körében a lehető legtöbbet nyújtsa vevői igényeinek maradéktalan teljesítésében.


Lépjen velünk kapcsolatba